Vélemények

Vélemények gyűjteménye

Vélemények

Vélemények gyűjteménye

“Egy biztos, ha nincs ez a két képzése, amit ti is megvettetek már, biztos, hogy depressziósan feküdnék az ágyban pénz nélkül.”

“Sokáig húztam-halasztottam a tréningeket, de életem legjobb döntését hoztam meg február végén, mikor belevágtam.”

“Sokáig figyeltem Balázst, de 1 hónap után aztán nem volt kérdés ráírtam. Az egyik legjobb döntésem volt az üzletem szempontjából.” 

“Olyan típus vagyok, aki szeret rendszerben, stratégiákban gondolkozni és ehhez kaptam egy tökéletes tananyagot. Annyira részletes aprólékos, hogy tényleg csak annyi a dolgom: Cselekedni.”

Megvette a Listaépítést és a Kifogáskezelés Titkos receptje képzést: “Mindez együttesen vezetett életem legjobb teljesítményhez, aminek eredményeképpen most áprilisban én lettem Magyarország legeredményesebb tanácsadója.”

“Végig az volt az érzésem, hogy Te valóban nem csak dumálsz valamiről, hanem te magad is ezt csinálod.”

“Nagyon sok hozzád hasonló szakember videóját, posztjait olvastam hallgattam már meg, de! A tiéd nagyon nagyon más. Sokkal érthetőbb és használhatóbb.”

“Hihetetlen mennyire képben vagy és nagyon hálás vagyok, hogy ezt megakarod és meg is osztod másokkal. Nem csak csepegtetsz, nem utalgatsz, nem tanítgatsz… Te tanítasz, rávilágítasz arra, hogy mi a szín tiszta igazság és így lehet tényleg igazán sikeresnek lenni ebben a szakmában.”

“Alap kéne, hogy legyen az amit te adni tudsz, arra tudásra kellene hogy épüljön az egész, talán nem lenne annyi belebukás, kudarc és “nekem ez nem megy” kijelentés.”

“Végre valaki aki konkrétan megmondja, hogy mit csináljak.”

“Egy biztos, ha nincs ez a képzés, akkor biztos, hogy depressziósan feküdnék az ágyban pénz nélkül.”

“Tényleg nem csak egy újabb fiatal vállalkozó vagy. Már az első beszélgetésnél éreztem, hogy te ennél sokkal több tudást adsz át.”

“Megvásároltam Balázsnak a 2 fő képzését. Mindez együttesen vezetett életem legjobb
teljesítményéhez, aminek eredményeképpen most áprilisban én lettem Magyarország legeredményesebb tanácsadója, magam mögé utasítva majd’ 1000 másik munkatársat.”

“18 éve vagyok az üzletben, azóta nem engedtem egy külsős trénert sem a csoportom elé, Balázs az első. Nem álltam jól hozzá, de amikor meghallgattam a képzését leesett az állam.”

“Balázs képzéseinek köszönhetően én lettem a legeredményesebb 25 év alatti értékesítő és 21 éves koromra elértem a Legfiatalabb Vezető Képviselő szintet és rohadt jól élek belőle. Nagyon benne van Balázsnak a szerepe abban, hogy hónapok óta a legjobb értékesítő vagyok.”

“Nagyon sok hozzád hasonló szakember videóját, posztját, képzését olvastam, hallgattam már meg, de! A tiéd nagyon más, sokkal érthetőbb és használhatóbb.”

“Bánom már, hogy nem vettem meg hamarabb a tréningedet. Ezt kellene tanítani nem az
önfejlesztést.”

“Elképesztő sokat tudtam tanulni belőle és folyamatosan alkalmazom a gyakorlatokat aminek eszméletlen pozitív hatása van az üzletemre! Az 5 hónap alatt nem volt annyi csatlakozóm, mint az elmúlt 4 napban, sorra regisztrálom be a sikeréhes embereket a csapatomba.

“Ez a kurzus az eddigi legjobb befektetésem.”

“Ahogy elkezdtem a képzésben leírt dolgokat betartani és HASZNÁLNI, minden 180 fokos
fordulatot vett. Ennek a kis változtatásnak a hatására 2 hónap alatt túlléptem az előző féléves teljesítményemet.”

“Sokáig húztam-halasztottam a tréninget, de életem legjobb döntését hoztam meg amikor február végén belevágtam.”

“Csinálom a Listaépítést. Nagyon jól érzem magam benne. Végre megtaláltam magam, ez vagyokén. Minőségi beszélgetések alakulnak ki és szépen figyelnek. Most tartok a 3. hétnél és jönnek az első eredmények. Annyira jó, hogy nem én dugok le valamit az emberek torkán, hanem ők nyitnak felém.”

“Személyes véleményem szerint sosem volt még ilyen részletesen kidolgozva egy adott téma.
Azonnal tudtam alkalmazni az elveket.”

“ Rájöttem, hogy eddig nagyon rosszul gondolkoztam, mielőtt megvettem a képzésedet. Ha az ügyfél felhozott egy kifogást abból vita lett, vagy visszavonulás. Ha egy évvel előbb ismerlek meg valószínű, hogy már egy AMG Mercivel járnék.”

“Eddig stresszes voltam amikor leültem dolgozni, mert féltem a kifogásoktól. Most? Alig várom, hogy kapjam azokat a bizonyos kifogásokat és tudjak segíteni kezelni, szétbombázni őket. “

“Egyáltalán nem kezeltem a kifogásokat, sőt ahogy mondtad én csak felerősítettem bennük azzal, hogy “megoldásokat” próbáltam mondani és rákérdeztem mindenre. Nem tudom, hogy ez már ennek köszönhető-e, de alkalmaztam az elveket és ma reggel 2 csauszi is csatlakozott hozzám,
egyáltalán nem féltem reagálni.”

“Pár héttel a képzés előtt még remegtem amikor kifogásokat kaptam olyan ideges voltam, most már tudom, hogy hogy kell őket kezelni.”