Ismerj meg!

Bemutatom az utamat

Röviden a munkásságomról

Nagyon fontos megjegyezni, hogy én nem egy képzést árulok neked, hanem egy konkrét rendszert. Ezért van ez a sok siker, mert egyszerű lépésekkel elérjük azt, hogy ügyfélbőség legyen, a korlátok eltűnjenek és eljöjjön a szabadság.

Fős névlista

Tanítvány

Blogbejegyzés

Telefontos konzultáció

“Én nem csak dumálok, hanem csinálom is.”

Abban segítek hálózatépítőknek, hogy hatékony kommunikációval jobb posztokat és személyes
üzeneteket írjanak, ennek köszönhetően kiválthassák az utált munkahelyüket és elérjék az anyagi függetlenséget.

Közel 1 év alatt az általam oktatott elvekkel -mert én csak azt oktatom amit alkalmazok is- több ezer kapcsolatom lett, több mint 300 ember vásárolt nálam nagyobb értékű szolgáltatást és több mint 700 blogot írtam.

  • Kommunikáció
  • Kapcsolatépítés
  • Ügyfélszerzés
  • Énmárka építés

“Egy biztos, ha nincs ez a két képzése, amit ti is megvettetek már, biztos, hogy depressziósan feküdnék az ágyban pénz nélkül.”

“Sokáig húztam-halasztottam a tréningeket, de életem legjobb döntését hoztam meg február végén, mikor belevágtam.”

“Sokáig figyeltem Balázst, de 1 hónap után aztán nem volt kérdés ráírtam. Az egyik legjobb döntésem volt az üzletem szempontjából.” 

“Olyan típus vagyok, aki szeret rendszerben, stratégiákban gondolkozni és ehhez kaptam egy tökéletes tananyagot. Annyira részletes aprólékos, hogy tényleg csak annyi a dolgom: Cselekedni.”

Megvette a Listaépítést és a Kifogáskezelés Titkos receptje képzést: “Mindez együttesen vezetett életem legjobb teljesítményhez, aminek eredményeképpen most áprilisban én lettem Magyarország legeredményesebb tanácsadója.”

Megvette a Listaépítést és a Kifogáskezelés Titkos receptje képzést: “Mindez együttesen vezetett életem legjobb teljesítményhez, aminek eredményeképpen most áprilisban én lettem Magyarország legeredményesebb tanácsadója.”

Ha szeretnél jobban megismerni, vagy további információt kapni a képzéseimről, akkor kérd az ingyenes 30 perces telefonos konzultációmat ahol át tudunk beszélni mindent.

Kapcsolat

Jelentkezz az ingyenes konzultációra!

Mobil

+36/70-254-0320

Email

info@feherbalazs.com

Jelentkezz ingyenes konzultációra!

Kérlek, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérlek, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérlek, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Hibás email!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A gombra kattintva elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót.

Itt elolvashatod a teljes sztorimat

Szia, Fehér Balázs vagyok Üzleti Kapcsolatépítés Specialista és Blogger.

Abban segítek hálózatépítőknek, hogy hatékony kommunikációval jobb posztokat és személyes üzeneteket írjanak, ennek köszönhetően kiválthassák az utált munkahelyüket és elérjék az anyagi függetlenséget.

Szeretném, hogy egy kicsit megismerj, ez a rész rólam fog szólni és hogy miben tudok segíteni. Egy nagyon egyszerű, szerény Somogy megyei családból származom. A szüleim nagyon szorgalmas és dolgos emberek, de gyermekkoromban folyamatosan anyagi problémákkal küzdöttünk. Más gyerekeknek volt mindenük, több dolgot meg is engedhettek maguknak, mi nem.

Már gyerekkoromban rájöttem arra, hogy a szüleim nem tudnak mindent megvásárolni nekem amire épp szükségem van, vagy épp nem tudnak elég zsebpénzt adni, így mindig kerestem a megoldásokat. Ahogy kezdtem tinédzser lenni alig vártam, hogy végre felnőtt legyek és saját kezembe vegyem az életem irányítását és vége legyen az anyagi gondoknak.
18 évesen az egyik tanárom azt mondta, hogy léteznek hivatásos értékesítők. Én nem tudtam, hogy ilyen szakma létezik. Azt hittem csak bolti eladók vannak, akkoriban elég korlátolt volt a nézőpontom és kevés dolgot tudtam a világról.

Eredetileg közgazdásznak készültem, de amikor megtudtam, hogy léteznek értékesítők és azzal jól lehet keresni azonnal döntöttem, hogy én az szeretnék lenni.
Akkoriban nagyon sok videót, könyvet olvastam és hallottam egy Network Marketing nevű dologról. Pénz nélkül bárki elkezdheti és vállalkozói jövedelemre lehet szert tenni? Több sem kellett nekem, azonnal kerestem egy céget amely számomra szimpatikus volt és beregisztráltam. Aztán Somogy megyéből felköltöztem a nagy Budapestre és elhelyezkedtem értékesítőként 19 évesen a suli után.
Korábban mindenfélével kereskedtem a kollégiumban, az iskolában, hogy legyen pénzem és azt gondoltam, hogy az értékesítés ilyen egyszerű lesz. Én elmondom a racionális érveket, az előnyöket az ügyfeleknek ők pedig majd sorba állnak azért, hogy tőlem vásároljanak.

Már az első hónap után rájöttem, hogy ez nem így van. Szörnyen ment, semmit nem tudtam eladni, semmi bevételem nem volt. Viszont volt itt egy fontos dolog amit kiemelnék, ez pedig a hozzáállásom volt. Én nem kerestem bűnbakot, hogy ez a cég hibája, a felettesem hibája, hülyék az ügyfelek, vagy hasonló. Láttam azt, hogy másoknak megy, nekem nem, akkor a probléma velem van. Elköteleztem magam. Mindennél fontosabbnak gondoltam azt, hogy tudást szerezzek. Ha választanom kellett, hogy eszek, vagy valami képzésre megyek, akkor inkább nem ettem, de a képzésen az első sorokban ültem.

 

A következő 1.5 év szörnyű volt, nagyon sokszor akartam feladni. Mindennap tanultam, tartottam a sikerszokásokat, de nem javult semmi. Folyamatos stressz, pénztelenség volt. Mindenki bántott, hogy miért nem megyek egy normális fix béres munkahelyre. De én nem adtam fel. Tudtam, hogy ha kitartok, tanulok, fejlesztem magam akkor egyszer össze fog állni a kép és sikeres leszek.

A szenvedés után egyszer csak elkezdett működni az amit tanultam. Az értékesítési mutatóim, bevételeim egyre növekedtek. Elkezdtem egy új munkahelyen dolgozni és azt vettem észre, hogy én vagyok az egyik legjobb és már nem a szerencse alapján értékesítek, hanem tudás alapján.

Pár hónap eltelte után azon kaptam magam, hogy már tőlem kérnek tanácsokat mások, hogy mit csináljanak és rám figyelnek. Nekem nagyon tetszett ez a helyzet, mert láttam ahogy az emberek sikert érnek el a tanácsaim által.

Sok mindent árultam és az utóbbi 2-3 évben már nagyon sikeres is voltam, viszont mindig volt egy olyan érzésem, hogy valahogy többre vagyok hivatott, minthogy embereket beszéljek rá hitelre, vagy épp egy nagyobb telefoncsomagra. Ez folyamatosan feszélyezett és rosszul éreztem magam emiatt. 2020 őszén ez a rossz érzés nagyon elhatalmasodott és a munkahelyem sem tetszett, így felmondtam.

Úgy voltam vele, hogy én vagy vállalkozó leszek, vagy felakasztom magam.

De nem tudtam, hogy mihez kezdjek, kétségbe voltam esve. Az elmúlt években megszállottan érdekelt a PR, a Propaganda, az emberismeret és hogy hogyan lehet valamit eladni nagy mennyiségben, hogyan lehet egy terméknek, egy ügynek sok ügyfelet, vásárlót szerezni. Erről volt tudásom ami működött is, de nem volt összefoglalva.

Alapvetően elindítottam a blogomat Instagramon. Ezzel semmi célom nem volt csak, hogy leírjam a gondolataim. Akkoriban kevés ember követett, néhány ember olvasta a bejegyzéseim. Viszont azt vettem észre, hogy egyre többen fordulnak hozzám tanácsért és hogy nem-e raknék össze egy képzést ahol segítek másoknak.
Végülis tetszett az ötlet, mert már az alapgondolatok le voltak írva a kis füzetembe, már csak sorba kellett rendeznem.

Így elkészítettem a Listaépítés művészete és a Kifogáskezelés titkos receptje képzésem.
Nem gondoltam, hogy ennek eredménye lesz, de gyorsabban befutott, mint gondoltam.
Közel 1 év alatt az általam oktatott elvekkel -mert én csak azt oktatom amit alkalmazok is- több ezer kapcsolatom lett, több mint 300 ember vásárolt nálam nagyobb értékű szolgáltatást és több mint 500 blogot írtam. (Ezek a számok olyan gyorsan változnak, hogy folyton javítani kellene, kb hetente.) Több száz vélemény van a képzéseimről és az ügyfeleim sikereitől amiről Te is olvashatsz.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy én nem egy képzést árulok neked, hanem egy konkrét
rendszert. Ezért van ez a sok siker, mert egyszerű lépésekkel elérjük azt, hogy ügyfélbőség
legyen, a korlátok eltűnjenek és eljöjjön a szabadság. Én nem csak könyvekben olvastam az ügyfélszerzésről és a kommunikációról. Több mint 50.000 emberrel beszéltem telefonon és több milliárd forint értékben árultam termékeket. (Kis értékű termékeket.) Ez a tapasztalat hasznosabb volt, mintha azt írnám ki, hogy hány millió forintot
költöttem képzésre.

Én nem csak dumálok, hanem csinálom is.

Pont az egyik tanulóm is ezt írta rólam:

“Végig az volt az érzésem, hogy Te valóban nem csak dumálsz valamiről, hanem te magad is ezt csinálod, hiszen én is végigmentem veled azokon a folyamatokon amikről beszélsz.”

Várom a jelentkezésed! Sok sikert kívánok. 🙂

Jelentkezz ingyenes konzultációra!

Kérlek, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérlek, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Kérlek, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!
Hibás email!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A gombra kattintva elfogadod az Adatkezelési tájékoztatót.